Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Power Monday Podcast

inspiració i ciència per viure millor

  • 1
    Mecenes
  • 2.0
    mensuals
  • 26.23
    total
El contingut del Power Monday Podcast és gratuït i sempre ho serà. Tot i això, ara, gràcies a l'Aixeta pots contribuir en aquest projecte.

Si estàs aquí és perquè estàs considerant aportar suport i només per això ja t'estic agraït. 

Fent una donació m'ajudes a mantenir aquest contingut, a millorar-lo i adquirir nou equipament. Qualsevol petita donació serà molt benvinguda.

Existeixen diferents subscripcions amb beneficis personalitzats, com àudios i consultes de salut mensuals. 
Power Monday Enjoyer
Gratitud plena per part meva per donar suport a aquest podcast. M'ajudaràs a millorar la producció del Podcast i mantenir-la al llarg del temps
2,00 € mensuals
Power Monday Podcast Lover
Com a amant d'aquest podcast, agrairé el teu suport amb una menció honorífica al final de cada episodi! 
També tindrás accés als guions originals del Podcast escrits. 
5,00 € mensuals
Power Monday God
Rebràs gratitud celestial per part meva. Menció honorífica en cada episodi, accés a tot el material original i 3 missatges de veu personalitzats (motivació, despertador, el que vulguis) o una consulta mensual de salut i hàbits. 
10,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual