Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Power Monday Podcast

inspiració i ciència per viure millor

  • 1
    Mecenes
  • 2.0
    mensuals
  • 26.23
    total

PMP #44 - Valorar el que tens i medicina hiperbàrica

  1. PMP44.mp3
    : :
"No valores el que tens fins que ho perds"  
Deus haver sentit aquesta frase més de mil vegades. Tot i això sembla que et segueixes sorprenent quan perds alguna cosa, l'increïble buit que et deixa o allò que significava per tu.
És curiós com l'ésser humà és capaç de trobar problemes i passar-ho malament en qualsevol ambient. Si no hi ha problemes ens els creem.
Hi ha qui diu que aquesta frase no és del tot certa. La veritat és que ja saps el que tens, però mai havies pensat que ho podies perdre.
Valorar el que tens implica practicar gratitud i ser conscient que res és per sempre.
Creus que valores el que tens?
Has vist mai bola de drac? Doncs si recordes en el planeta Namek, quan en Son Goku està rebentat de lluitar contra el capità Guineu i el canvi de cos, per regenerar-se entra en un tanc amb aigua i uns tubs. Com també es veuen tancs de recuperació molt sovint en les pel·lícules de ciència-ficció. Existeixen a la vida real? La resposta és que tenim una tecnologia que s'hi assembla, que t'explico en aquest episodi. 
Estudis de revisió:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK470481/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28301358/