Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Power Monday Podcast

inspiració i ciència per viure millor

 • 1
  Subscribers
 • 2.0
  monthly
 • 26.23
  total

Bio

Hola, em dic Pau. Sóc un apassionat del fitness, la inspiració i la ciència.

Curiós per naturalesa, m'encanta aprendre i compartir el que aprenc per fer d'aquest món un lloc millor, inspirar als que m'envolten i viure intensament la meva vida.

Per què estic aquí?

Per què des de fa temps una frase em mou:

"Sigues el canvi que vols veure en el món."

En altres paraules, fes allò que creus per impactar als altres de manera positiva i causar un efecte en cadena. Si bé no som capaços de canviar els altres, som capaços de canviar-nos a nosaltres mateixos. Ser un exemple. Modificar l'ambient que es crea al nostre voltant. Així podem canviar el món. (almenys el nostre)

​Crec profundament en l'optimització personal en totes les àrees de la vida que parteix de l'acceptació i l'amor cap a un mateix per viure el màxim potencial de la teva vida. Cadascú té un potencial únic i increïble si porta al món la seva millor versió.

Com he arribat aquí?

Sóc Farmacèutic amb un màster en innovació en Nutrició, envelliment saludable i malalties cròniques. Després d'haver fet la carrera vaig adonar-me que hi ha moltes coses fonamentals per la nostra salut que no tenen a veure amb els medicaments. Aproximacions i disciplines que no s'expliquen a la carrera, que són vitals i més importants. Enfocaments essencials i eficaços que passem per alt i ignorem el seu poder.​

Per això estic aprenent constantment i buscant noves eines per saber com viure millor aprenent i compartint: fisiologia, aprenentatge, filosofia, biohacking, espiritualitat, salut, negociació i molt més per produir hàbits que conjuntament et poden canviar la vida.

Així fa temps que investigo constantment eines, mètodes i conceptes per viure millor. Eines que basades en la ciència més recent i alhora validades al llarg de la història. Solucions eficaces i adequades per problemes reals.

Condenso tota aquesta recerca en un Podcast setmanal. En aquest podcast trobaràs informació sobre fisiologia, aprenentatge, filosofia, medi ambient, biohacking, espiritualitat, salut, negociació i molt més per produir hàbits que conjuntament et poden canviar la vida.


El coneixement és poder potencial i un cop aplicat ens permet modular la nostra vida i canviar el món

​Si has arribat fins aquí és perquè realment tens curiositat, vols sentir-te inspirat i passar a l'acció. Així que tinc una pregunta per tu:

​T'uneixes a mi a aquesta aventura trepidant de descobriment, aprenentatge i amor per viure el teu màxim potencial?

Som-hi!

Numbers

 • 1
  Subscribers
 • 2.0
  monthly
 • 26.23
  total
 • 26
  Posts
 • 4
  followers