Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Power Monday Podcast

inspiració i ciència per viure millor

 • 1
  Mecenas
 • 2.0
  mensuales
 • 26.23
  total

Biografía

Hola, em dic Pau. Sóc un apassionat del fitness, la inspiració i la ciència.

Curiós per naturalesa, m'encanta aprendre i compartir el que aprenc per fer d'aquest món un lloc millor, inspirar als que m'envolten i viure intensament la meva vida.

Per què estic aquí?

Per què des de fa temps una frase em mou:

"Sigues el canvi que vols veure en el món."

En altres paraules, fes allò que creus per impactar als altres de manera positiva i causar un efecte en cadena. Si bé no som capaços de canviar els altres, som capaços de canviar-nos a nosaltres mateixos. Ser un exemple. Modificar l'ambient que es crea al nostre voltant. Així podem canviar el món. (almenys el nostre)

​Crec profundament en l'optimització personal en totes les àrees de la vida que parteix de l'acceptació i l'amor cap a un mateix per viure el màxim potencial de la teva vida. Cadascú té un potencial únic i increïble si porta al món la seva millor versió.

Com he arribat aquí?

Sóc Farmacèutic amb un màster en innovació en Nutrició, envelliment saludable i malalties cròniques. Després d'haver fet la carrera vaig adonar-me que hi ha moltes coses fonamentals per la nostra salut que no tenen a veure amb els medicaments. Aproximacions i disciplines que no s'expliquen a la carrera, que són vitals i més importants. Enfocaments essencials i eficaços que passem per alt i ignorem el seu poder.​

Per això estic aprenent constantment i buscant noves eines per saber com viure millor aprenent i compartint: fisiologia, aprenentatge, filosofia, biohacking, espiritualitat, salut, negociació i molt més per produir hàbits que conjuntament et poden canviar la vida.

Així fa temps que investigo constantment eines, mètodes i conceptes per viure millor. Eines que basades en la ciència més recent i alhora validades al llarg de la història. Solucions eficaces i adequades per problemes reals.

Condenso tota aquesta recerca en un Podcast setmanal. En aquest podcast trobaràs informació sobre fisiologia, aprenentatge, filosofia, medi ambient, biohacking, espiritualitat, salut, negociació i molt més per produir hàbits que conjuntament et poden canviar la vida.


El coneixement és poder potencial i un cop aplicat ens permet modular la nostra vida i canviar el món

​Si has arribat fins aquí és perquè realment tens curiositat, vols sentir-te inspirat i passar a l'acció. Així que tinc una pregunta per tu:

​T'uneixes a mi a aquesta aventura trepidant de descobriment, aprenentatge i amor per viure el teu màxim potencial?

Som-hi!

Estadísticas generales

 • 1
  Mecenas
 • 2.0
  mensuales
 • 26.23
  total
 • 26
  Publicaciones
 • 4
  seguidores