Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Power Monday Podcast

inspiració i ciència per viure millor

  • 1
    Subscribers
  • 2.0
    monthly
  • 26.23
    total

PMP #54 - Consum d'informació: És més ràpid Millor?

  1. PMP54.mp3
    : :
Cada vegada ho posen a més dispositius i reproductors: L'opció accelerar el contingut d'àudio i vídeo Però és bo consumir tant contingut tan ràpid?
Cada vegada ho posen a més dispositius i reproductors: L'opció accelerar el contingut d'àudio i vídeo
Però és bo consumir tant contingut tan ràpid?
En aquest episodi parlarem dels beneficis i problemes del consum d'informació a alta velocitat, què diu la ciència al respecte i les millors apps per consumir contingut a més o menys velocitat.
Apps:
- Speechify: Extensió lector de text prèmium que pot augmentar la velocitat: https://speechify.com/
*Benefici #1: Pots consumir més informació en el mateix temps*: Vol dir que pots acabar les coses abans i tenir més temps per altres coses 
*Benefici #2: Disminueix el cost temporal per contingut*: Això vol dir que el pr   eu que pagues per consumir contingut que no t'interessa o    disminueix.
Possibles riscos:
*Risc #1: No gaudeixes tant del que consumeixes?*: Una mica controvèrsia, perquè seria com dir "no llegeixis tan de pressa, que així no es gaudeix, has de llegir més lent!"
*Risc #2: La vida no està feta per anar a x2*: Aquí potser podem tenir un problema, perquè ens aïllem d'una realitat que no és tan estimulant i pot ser que després tinguem problemes per tornar a la realitat. Potser el teu cervell anirà massa ràpid?
Com moltes coses, accelerar el contingut no és bo ni dolent. Depèn de com ho utilitzis. És una eina i la clau està a saber-la utilitzar i aprendre a treure'n profit. *Depèn del teu FOCUS i intenció que tens a l'hora de consumir contingut i el tipus de contingut*.
Estudis sobre augment de velocitat:

Comments (0)

Write a comment

Log in with your account or sign up to add your comment.